dilluns, 21 de gener del 2008

22!!

22 son els anys que ui fa Mireia. Ens emportem 3 dies (tu 3 dies més vella que jo,jeje), som amigues de tota la vida.



Collins com pasa el temps! 22 anys donen per a moltes vivències compartides, i moltes anècdotes que contar. Companya de fatigues, de moments d'hipocondria (jajajaja), de farteres, de borratxeres, d'estudi "non stop" jejeje. Formem un equip inigualable, festeres com les que més, no mon perdem ni una!

Últimament "estamos que lo damos todo",jajaja. L'any passat va ser el nostre, però este será millor! Per davant molts projectes, com MINEPI, juntament amb la incombustible Pili i moltes maleses per fer.



Bé xiqueta, res més. Sort en els examens i despres a celebrar els nostres aniversaris amb la macrofesta que organitzarem. Mare quines ganes! Per aci estem contemplant algunes opcions que no estan gens malament.



Moltes felicitats!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

EEEEEIIIIIIIIIIIIIIII !!

Siiiiiiiii hui faig 22 anyets! Quina il·lusió més gran!

Tot el que has posat és cert... hem tingut moments molt durs i molt fotuts (les nostres malalties, els nostres atacs de cor (possibles infartos), els calambres de llengua, les cames adormides, la meningitis... hem passat totes les malalties que es puguen passar juntes. Menos mal q erem dos hipocondriaques juntes, que si arriba a ser soles una... UN TRAUMA!!

I després hem passat moments bons com... (Quan erem xicotetes i li pegavem a la Hongo, anavem en la bici a fer VERANO AZUL, anavem a música i suspeniem sempre (setembre formava part de les nostres vides), vam ser marginades de la banda (no sé perquè... nosaltres soles anavem a les festes, no pagavem ni un duro i ens disfressavem en bosses de basura...)

I lo milloret ha sigut des de fa un any cap ací... de concert en concert... de bufa en bufa... (DIR-LOS A EIXA GENT Q MAI ENS HA VIST SERENES... Q SOM GENT NORMAL, BONES XIKES I RESPONSABLES).

De concert... a Perpinyà... Al Festiver... La creació de l'empresa MINEPI.SLNE (Sociedad Limitada de Nueva Empresa...) I MOLTES COSES MÉS!!


I QUE NO PARE EL RITMOOOOOOOOO !!

MUA MUA MUA %

Anònim ha dit...

Si!!! Senyores i senyors, la pota fa 22! Que majoooooooorrrrr!!! Espere en ganes la celebracio!

Res reina mora, el primer comentari de wuana major, espere llegir moltes cosetes mes!!!

Bessets!!

Anònim ha dit...

.



"PENYA COSTRA" ESTÀ FARTA D'ESTUDIAR
volem q acaben els examens ja!